A ceruzával gyilkoló John Wick semmi a sült krumplival ölő John Thick-hez képest. 

Többszöri csúszás után (eredetileg 2021. május 21-re tervezték a premiert) ismét visszatért a mozivászonra mindenki kedvenc bérgyilkosa, a kutyája miatt bosszúhadjáratot indított John Wick, akinek ezúttal Bill Skarsgård karakterével, de Gramont márkival kell összemérnie az erejét. A 4. felvonásban főhősünk ismét megindul, hogy szétverjen egy kisebb hadsereget, ám mindez semmi ahhoz képest, amit John Thick tud művelni a gyorséttermi kajákkal.

Caden Butera, a Paradox Studios filmkészítője még az eredeti film mozikba kerülése előtt rakta össze a John Wick-paródiát, amely az első film alapötletét dolgozza fel – írja a Syfy. Ebben a történetben azonban nem John kutyájának megölése indítja el a lavinát, hanem az, hogy a gonosztevők megeszik a főszereplő fánkját, amit későbbre rakott félre. A kissé túlsúlyos bérgyilkos ezután útra kell, és kreatív módon, kizárólag a konyhájában található gyorskajákkal küldi át a másvilágra a betolakodókat.

Szerencsére a készítők nem áldoztak túl sok pénzt erre a marhaságra, állítólag mindössze 20 dollárból készült a film, amit alább bárki szabadon megtekinthet.

A John Wick negyedik része egyébként itthon és és Amerikában is szépen nyitott, ráadásul a kritika is alapvetően dicsérte, a Rotten Tomatoes oldalán például 94 százalékon áll a kritikusok és a nézők értékelései alapján egyaránt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét