Új, izgalmasnak ígérkező New York Times bestseller regény érkezik a 21. Század Kiadótól: Katy Hays A kolostor című regénye egy kerttel körülvett gótikus múzeumba kalauzolja az olvasót. 

Katy Hays A kolostor című regénye a 21. Század Kiadó KULT sorozatába érkezik, amely főleg az angoszász irodalomból szemezget, és olyan nagyszerű könyvek jelentek már meg alatta, mint Stacey Halls Familiárisok regénye vagy Naomi Alderman A hatalom című műve – utóbbiból nemrégiben érkezett a mozgóképes változat az Amazon Prime kínálatába Toni Collette főszereplésével.

A kolostor Sarah Pearse, A szanatórium szerzőjének ajánlásával érkezik, aki szerint „A szó több értelmében is rabul ejti az olvasót.” A kötet a kiadótól megszokott minőségben és kivitelben kerül majd a boltok polcaira május 15-én, és már előrendelhető a hivatalos webshopjukból kedvezményes, 4 493 forintos áron.

Katy Hays Kolostor 
Fotó: 21. Század Kiadó

Hivatalos fülszöveg:

Ann Stilwell nyárra jön New Yorkba, hogy asszisztensként dolgozzon a Metropolitan múzeum kurátora mellett. De aztán úgy alakul, hogy a „Kolostorba” osztják be, ebbe a kerttel körülvett gótikus múzeumba, amelyben középkori gyűjtemény található, és egy csapat kutató, akik a jóslás történetét tanulmányozzák.

Ann mindent megtenne, hogy szabaduljon fájdalmas múltjától, ezért örömest beleássa magát a kutatóknak a jövendőmondás eredetéhez fűződő, extravagáns elméleteibe. Tudományos kíváncsiságnak indul, de hamar megszállottság lesz belőle, amikor Ann felfedez egy 15. századi tarot kártyapaklit. Lehetséges, hogy ez a pakli a jövendőmondás kulcsa?

A Kolostorban veszélyes játék zajlik, amelynek a hatalom, a csábítás és az ambíciók jelölik ki a kereteit. Amikor ez valakinek az életébe kerül, Ann már nem szabadulhat. Megkezdődik a versenyfutás a válaszokért egy olyan világban, amelyről már nem tudhatjuk biztosan, ősi vagy modern.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét