Hivatalosan is zöld utat a Harry Potter-sorozat, amelyhez már az első hangulatos kedvcsináló is megérkezett. 

Biztosan állíthatjuk, hogy nagyon sokan most ugranak ki a bőrükből, az HBO Max ugyanis hivatalosan is berendelte a Harry Potter-sorozatot, amelyről az elmúlt hetekben lehetett először komolyabban hallani. A Warner Bros. továbbá azt is megerősítette, hogy a könyvsorozat írója, J. K. Rowling vezető producerként dolgozik majd a sorozaton.

Habár egyelőre nem sok mindent tudni az új szériáról, annyi bizonyos, hogy a könyveket veszi majd alapul, és új mélységében és részletességében szeretné bemutatni a sokak által imádott történetet. Állítólag egy évad egy adott könyvet fog majd feldolgozni, bár ennek kicsit ellentmondani látszik, hogy Casey Bloys, az HBO és a Max tartalomfelelős vezetője szerint egy évtizedre terveznek a sorozattal. A jól ismert szereplőket új színészek fogják alakítani, azt viszont nem tudni, hogy az eredeti filmsorozat színészei közül lesz-e majd olyan, aki visszatér az új sorozatban.

A hírt a Warner Bros Discovery eseményén jelentették be, ahol többek közt arról is szó esett, hogy az Egyesült Államokban május 23-án indul az HBO Max és a Discovery+ közös streamingplatformja, a Max. Készül egyébként még egy Trónok-harca sorozat, valamint egy Démonok között-sorozat is, továbbá Chuck Lorre, az Agymenők alkotója is dolgozik egy új szérián.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét