Mia Goth, akit főleg az X és a Pearl horrorfilmekből ismerhetnek a nézők, szerepelni fog Mahershala Ali Penge-filmjében. 

Kevin Feige, a Marvel Studios feje még 2019 nyarán jelentette be, hogy a képregények félig vámpír, félig ember vámpírvadásza, Penge is hamarosan felbukkan a Marvel Filmuniverzumban (MCU), méghozzá a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali alakításában. A rendezőnek választott Bassam Tariq tavaly szeptemberben azonban úgy döntött, otthagyja a projektet, így restartot kellett nyomnia a Marvelnek, ami különösen kellemetlen volt annak fényében, hogy az eredeti tervek szerint akkor ősszel indult volna a forgatás. Végül egy-két hónappal később új rendezőt találtak Yann Demange személyében, aki korábban a 71 és a Kokainkölyök filmeken dolgozott, de az HBO-s Lovecraft Country című sorozat pilotja is az ő nevéhez fűződik

Azt már régóta tudni lehet, hogy a Fénybenjárót Wesley Snipes emlékezetes alakításai után Mahershala Ali fogja megformálni, most pedig az is kiderült, hogy a nagyszerű Mia Goth is szerepet kapott a rebootban. Hogy a színésznő kit fog alakítani, egyelőre nem tudni, ahogy a történetről sem tudni gyakorlatilag semmit.

Penge karaktere 1973-ban bukkant fel először a Marvel képregényeiben, egészen pontosan a The Tomb of Dracula 10. számában.

A színésznőt legközelebb valószínűleg Ti West nagy sikerű X-trilógiája harmadik részében, a MaXXXine-ben láthatjuk, valamint Andrew Garfield mellett Guillermo del Toro Frankenstein-adaptációjában is szerepelni fog.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét