A Pearl és az X sztárja, Mia Goth is szerepet kapott az MCU-féle Penge filmben, most pedig az is kiderülhetett, kinek a bőrébe bújik a színésznő. 

A napokban érkezett a hír, hogy a nagyszerű Mia Goth is szerepet kapott a Penge MCU-s rebootjában, és most arra a kérdésre is megkaphattuk a választ, kit fog alakítani a filmben. Az általában jó értesült Jeff Sneider filmkritikus egy podcastben arról beszélt, hogy a színésznő Lilith-et fogja eljátszani – írta meg a ComingSoon. Lilith két változatban is létezik a Marvel képregényeiben, ám a színésznő állítólag Drakula lányát fogja megformálni, nem pedig a nagyhatalmú Lilith varázslónőt. Előfordulhat ugyanakkor az is, hogy a stúdió egyesíti majd a két Lilith-karaktert, nem először tenne ilyet.

Azt már régóta tudni lehet, hogy a félig ember, félig vámpír főszereplőt Wesley Snipes emlékezetes alakításai után Mahershala Ali játszhatja el. A film munkálatai egyébként nem indultak valami fényesen: a rendezőnek választott Bassam Tariq tavaly szeptemberben otthagyta a projektet, nem sokkal azelőtt, hogy elkezdődött volna a forgatás. Néhány hónappal később új rendezőt sikerült találniuk Yann Demange személyében, aki a 71 és a Kokainkölyök filmeket rendezte, de a Lovecraft Country című misztikus horrorsorozaton is dolgozott.

mia goth penge
Mia Goth (Fotó: Variety)

Mia Goth-ot legközelebb valószínűleg Ti West nagy sikerű X-trilógiája harmadik részében, a MaXXXine-ben láthatjuk, valamint Andrew Garfield mellett Guillermo del Toro Frankenstein-adaptációjában is szerepelni fog – a színésznő állítólag Frankenstein menyasszonyát kívánja megformálni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét