Charlie Sheen hivatalosan is csatlakozott a How to Be a Bookie című vígjátéksorozat szereplőgárdájához, amely az HBO Max műsortárában fog debütálni. 

A Variety számolt be arról, hogy Charlie Sheen is szerepet kapott az HBO Max egyik fejlesztés alatt álló sorozatában, amelyet még októberben rendelt be a streamingszolgáltató. A széria főszereplője Sebastian Maniscalco amerikai stand-up komikus lesz, aki korábban mellékszerepet játszott a Zöld könyv és az Ír című filmekben.

A stúdió jelenleg nyolc epizódót rendelt be a sorozatból, amelyben az említetteken túl Omar J. Dorsey, Andrea Anders, Vanessa Ferlito és Jorge Garcia is szerepet kapott. A sztori főszereplője egyébként egy Danny nevű, Los Angelesben élő veterán bukméker lesz, akinek a munkája és a magánélete is megkeseríti a mindennapjait.

A széria mögött Chuck Lorre, a Két pasi – meg egy kicsi alkotója áll, akinek nem volt épp zökkenőmentes a kapcsolata Charlie Sheennel. 2010 végén Sheen miatt váratlanul le kellett állítania a sorozat 9. évadnak forgatását, mivel a színész elvonókúrára ment. A pletykák szerint ugyanis addig nem telt el úgy forgatási nap, hogy Martin Sheen élvhajhász fia ne állt volna valamilyen tudat módosítószer hatása alatt, ami egy pont után tarthatatlan feszültséget generált a színész és a stúdió között.

Charlie Sheen hbo max
Fotó: Getty Images

Sheen végül botrányos körülmények között távozott a Két pasi – meg egy kicsiből 2011 márciusában, miután a CBS és a Warner közösen döntöttek arról, hogy felmondanak a színésznek minősíthetetlen viselkedésére hivatkozva. Sheen az események hatására a sorozat ötletgazdáját és vezető producerét, Chuck Lorre-t különböző válogatott sértésekkel illette: konkrétan lezsidózta, ostoba kis fingnak nevezte, végül pedig egy kis verekedésre is meginvitálta.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét