Az első szezonból megismert Belinda Lindsey A Fehér Lótusz harmadik évadában újra visszatér a képernyőkre. 

Még tavaly novemberben kapott zöld utat az HBO Emmy-díjas sorozatának új évada, amelyről az a hír járja, hogy Thaiföldön fog majd játszódni. Egyelőre nem sok konkrét információ látott napvilágot az új etapról, a sorozat atyja, Mike White azonban egy alkalommal azt nyilatkozta, hogy a harmadik évad szerinte „egy szatirikus és vicces megközelítése lesz a halálnak, a keleti vallásoknak és spiritualitásnak”.

A Variety filmipari pletykákra hivatkozva nemrégiben arról számolt be, hogy az új évadban ismét lesz egy visszatérő szereplő, méghozzá az első évadban megismert Belinda Lindsey személyében, akit a nagyszerű Natasha Rothwell alakított. Rothwell a Fehér Lótusz luxusszálloda wellness részlegének vezetőjét alakította, akit a dúsgazdag és kissé piás Tanya (Jennifer Coolidge) akart felkarolni. Semmiképpen nem szeretnénk lelőni a poént azok számára, akik még nem látták az első évadot, ám annyit azért elárulhatunk, hogy Belinda és Tanya szála az egyik legerősebb rész volt az egész történetben.

A második évad egy exkluzív szicíliai luxusszállodában játszódott, és az egyetlen visszatérő szereplő Tanya és újdonsült férje, Greg (Jon Gries) volt. Hozzájuk csatlakozott rengeteg új szereplő, többek közt Aubrey Plaza és Theo James személyében.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét