Befutott az első előzetes a Vaják soron következő, harmadik évadához, amelyben Henry Cavill utoljára formálja meg a sorozat főszereplőjét, Ríviai Geraltot. 

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy 2023 nyarán lehet számítani a Netflix-féle Vaják legújabb epizódjaira, most pedig az is kiderült, pontosan mikor érkezik az új etap a képernyőkre. Egy friss előzetes leleplezte, hogy június 29-én jön a széria első felvonása, július 27-én pedig a második!

Az új szezon szomorú mérföldkő lesz a széria történetében, ugyanis ez lesz az utolsó évad, amelyben Henry Cavill magára ölti Ríviai Geralt szerepét, a negyedik felvonásban már Az utolsó dal és Az éhezők viadala sztárja, Liam Hemsworth játssza majd a sorozat főszereplőjét.

Bár sok találgatás folyt arról, hogy miért lépett ki a színész, a Deadline korábban arról írt, hogy a színész csak rövid távú megállapodást kötött a streamingszolgáltatóval, így megvolt arra a lehetősége, hogy három évad után búcsút intsen nekik. Egyes feltételezések szerint viszont közrejátszhatott az is, hogy Cavillnek állítólag több alkalommal is konfliktusa volt a készítőkkel, mivel a színész úgy érezte, az írók nem kezelik kellő tisztelettel az adaptálandó műveket, és mivel ő maga is nagy rajongója Andrzej Sapkowski világának, nagyon nehezen viselte ezt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét