Már régóta keringtek pletykák, azonban most már hivatalosan is megerősítést nyert: érkezik a Beetlejuice – Kísértethistória 2!

Már évek óta tervezték a filmes szakmában, hogy Tim Burton 1988-ban bemutatott klasszikusa, a Beetlejuice – Kísértethistória folytatást kapjon. Az elmúlt hónapokban felreppent a pletyka, hogy a Wednesday-jel milliók szívét elnyerő Jenna Ortega is szerepet kaphat a második részben, és bár erről még nem érkezett hivatalos megerősítés, az már biztosnak tűnik, hogy a Warner Bros. nekiveselkedik a folytatásnak.

Az amerikai IGN számolt be arról, hogy a Warner Bros. Discovery a jelenleg is zajló Las Vegas-i CinemaConon hivatalosan is bejelentette a folytatást, sőt egy látványos logót is villantott a készülő produkcióhoz. Viszont sokkal többet egyelőre nem tudni, igaz sajtóértesülések szerint Michael Keaton és Tim Burton is visszatérhet a folytatásban. Pletykák szerint Jenna Ortega a Winona Ryder által megformált Lydia Deetz lányát alakíthatja majd.

A Beetlejuice első részében Barbara (Geena Davis) és Adam Maitland (Alec Baldwin) haláluk után szellemként térnek vissza a házukba, ahol már egy másik család éli a mindennapjait. A nyugalomra vágyó házaspár minden eszközzel azon van, hogy elüldözze onnan a fura szerzeteket, ám túl kedvesek a rémisztgetéshez, ezért egy meglehetősen veszélyes alaktól, Beetlejuice-tól (Michael Keaton) kérnek segítséget.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét