A hazai kiadásért felelős Gabo Kiadó a Facebookon jelentette be, hogy még az idén magyarul is olvasható lesz a legújabb Cormoran Strike-regény.

J. K. Rowlingot a legtöbben természetesen a hétkötetes Harry Potter-regénysorozatról ismerik, de az írónő a varázsvilág történetén kívül is írt jó néhány könyvet. Néhány évvel ezelőtt például mindenkit meglepett a hír, hogy a Robert Galbraith álnév mögött nem más, mint a nagyszerű Rowling áll, aki állítólag azért nem saját neve alatt adta ki a regényeket, mert nem szerette volna, hogy a hírneve befolyásolja a vásárlókat és a kritikusokat. A Kakukkszó még 2013-ban jelent meg, ez volt Rowling első bűnügyi regénye, de messze nem az utolsó. Tavaly jött ki krimisorozatának hatodik része, A Koromfekete szív, amelyben Cormoran Strike és társa, Robin egy „Anomie” álnéven tevékenykedő, rejtélyes alak után nyomoznak.

Hamarosan újabb kötetnek örülhetnek a rajongók, ugyanis érkezik a The Running Grave, amely a hetedik Cormoran Strike-regény lesz a sorban. A bejegyzés szerint a regény ősszel érkezik angolul, de a GABO Kiadó ígérete szerint még ebben az évben magyarul is kezükbe vehetik az olvasók.

Ami pedig Rowlingot illeti, nemrégiben kiderült, hogy az írónő vezető producerként vesz részt a hamarosan készülő Harry Potter-sorozat munkálataiban, amelyről egyelőre nem sok mindent tudni, annyi biztos, hogy a regényeket veszi majd alapul.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét