A jelek szerint Pedro Pascal is csatlakozik a Gladiátor folytatásához, amelyet az első részhez hasonlóan Ridley Scott rendez. 

A 2000-ben bemutatott, Russell Crowe főszereplésével készült Gladiátor hatalmas siker volt, 460 millió dollárt termelt világszerte, és öt Oscar-díjat zsebelt be, köztük a legjobb filmnek járó elismerést. Sokak meglepetésére Ridley Scott úgy döntött, szívesen készítene folytatást a filmhez, amelynek azonban már nem a Crowe által megformált Maximus, hanem a Commodus árnyékában élő Lucius nevű unokaöcs lesz a főhőse, akit a Normális emberek sorozatból megismert Paul Mescal fog alakítani.

A Deadline most arról adott hírt, hogy Pedro Pascal végső tárgyalásokat folytat az új Gladiátor-film készítőivel, így igen valószínű, hogy a The Last of Us sztárja is csatlakozik Barry Keoghan, Joseph Quinn, Connie Nielsen, Denzel Washington és a már említett Paul Mescal mellé.

A sokakat érdeklő kérdésre, miszerint a Maximust alakító Crowe is megjelenik-e valamilyen formában az új részben, egyelőre továbbra sem tudni a választ. „Nem fogtok látni, de ott leszek” – válaszolta titokzatosan a színész egy interjúban, ahol arról kérdezték, hogy felbukkan-e a karaktere (legalább egy flashback erejéig) a folytatásban, aki mint ismeretes, az első rész végén meghalt.

Pascalt legközelebb egyébként Ethan Hawke mellett láthatjuk Pedro Almodóvar spanyol rendező Strange Way of Life című westernjében, amelyben a két színész egy szerelmespárt alakít.

A Gladiátor folytatása várhatóan 2024. november 22-én érkezik a mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét