Ezúttal arra kérték a mesterséges intelligenciát, hogy képzeljen el egy Star Wars-filmet Wes Anderson stílusában. 

A mesterséges intelligencia művészek között az elmúlt években nagy divat lett, hogy arra kérik a gépi intelligenciát, hogy Wes Anderson stílusában gondoljon újra már meglévő szuperprodukciókat. Nemrégiben például mi is írtunk arról, hogy a PanoramaChannel az MI segítségével nemrégiben a Harry Potter filmek szereplőit alkotta újra olyan formában, mintha Wes Anderson ült volna a rendezői székbe.

Most a Star Wars univerzumra esett a választás, nemrégiben ugyanis a Curious Refuge nevű YouTube-csatorna gazdája arra kérte a mesterséges intelligenciát, hogy készítse el a messzi-messzi galaxist Wes Anderson rendezésében. Így született meg a The Galactic Menagerie: A Star Wars Story című előzetes, amelyben természetesen tetten érhetők a rendezőre jellemző kompozíciók, a pasztel színvilág, sőt még a bizarr humor is, ám összességében ismét rendkívül rideg és kiábrándító lett a végeredmény – legalábbis szerintünk.

A Wes Anderson stílusában készült MI-előzetesek helyett inkább arra biztatunk mindenkit, hogy nézzen igazi Wes Anderson-filmeket, bőven volna miből válogatni. Nem mellesleg június közepén érkezik a hazai mozikba az alkotó új filmje, az Asteroid City, amelyben ismét egészen elképesztő szereplőgárdára számíthatnak a nézők. Csak néhány név a stábból: Margot RobbieTom HanksScarlett Johansson, Edward Norton, Adrien BrodyMatt Dillon és Willem Dafoe.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét