Új évad készül a Született kémek (Totally Spies!) című francia animációs sorozatból, amely 2024-ben érkezik majd a Cartoon Networkre.  

A francia Marathon Media animációs cégtől származó sorozatot eredetileg 2001-ben mutatták be az ABC Familyn, majd nem sokkal később a Cartoon Network kezdte el sugározni. A történet három Beverly Hills-i tinédzser-titkosügynök, név szerint Sam, Clover és Alex életét követi nyomon. A kémek a legszövevényesebb bűnügyekkel is képesek megbirkózni, a főnök Jerrytől kapott kémkütyüjeik segítségével. Az első négy évadban a lányok a Beverly Hills-i Gimnázium tanuló, majd az ötödik évadtól a Malibu Egyetem padjait koptatják.

A Polygon most arról számolt be, hogy Sam, Clover és Alex sok-sok év után újra visszatérnek a képernyőre. Habár a lányok az utolsó két évadban már egyetemre jártak, a portál úgy tudja, hogy az új évad visszaviszi őket a középiskolába, de egy új városban, új rosszfiúkkal kell majd megküzdeniük. Az alkotók ígérete szerint az új etap hű marad az eredeti sorozat szellemiségéhez, mégis azzal a különbséggel, hogy némileg modernizálják majd a mai közönség számára.

A széria legutóbbi, hatodik évada még 2013-ban került műsorra, a soron következő, hetedik évad pedig valamikor 2024-ben érkezhet a képernyőkre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét