Az Avalanche Software közösségi vezetője elárulta, melyik roxforti ház a legnépszerűbb a Hogwarts Legacy játékosai között. 

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy nagyon szép számokat produkált az Avalanche varázslós projektje, az előrejelzések többszöröse kelt el, ráadásul a Nintendo Switch-változat csak július 25-én fog befutni, a PS4-es és az Xbox One-os verziók pedig csak a napokban, május 5-én rajtoltak el. Habár az eladási számoktól eltekintve túl sok statisztika eddig nem érkezett, most Chandler Wood, az Avalanche Software közösségi vezetője többek közt azt is elárulta, melyik roxforti házzal szimpatizálnak leginkább a játékosok.

A statisztika szerint a Hogwarts Legacy legnépszerűbb háza a Mardekár 6.751.000 felhasználóval, a második helyen a Griffendél áll 6.088.000 felhasználóval. A dobogó harmadik fokára a Hugrabug léphetett fel 5.115.000-el, a Hollóhát pedig az utolsó helyen végzett 3.523.000 játékossal, jóval lemaradva a többi ház mögött. Kiderült továbbá az is, hogy 111 milliárd 579 millió alkalommal használták a Revelio varázsigét, illetve 17,3 millió egyedi játékos játszott eddig a Hogwarts Legacy-val.

Mint ismeretes, ötödévesként kezdjük meg a tanévet a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában, de ez nem akadályozza meg a Teszlek Süveget abban, hogy besoroljon minket a leginkább passzoló házba. Akik elmerültek már a játékban, bizonyára tudják, hogy egy kérdésekből álló, rövidke tesztet kell kitöltenünk a házosztási ceremónián, mely alapján a süveg ajánlani fog nekünk egy házat, ám rajtunk múlik, hogy elfogadjuk a javaslatát, esetleg választunk magunknak egy másik, szimpatikusabb házat. Ennek fényében azt is érdekes lenne tudni, hogy a statisztikát mennyiben befolyásolta a Teszlek Süveg, mennyiben pedig a játékosok saját döntése.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét