Több mint harmincöt év után érkezik a Beetlejuice folytatása, Michael Keaton és Winona Ryder visszatérnek, Tim Burton pedig újra együttdolgozik Jenna Ortegával. 

A Warner Bros. Discovery a Las Vegas-i CinemaConon hivatalosan is bejelentette Tim Burton klasszikusának folytatását, ám akkor még jóformán semmit nem lehetett tudni a folyamatban lévő produkcióról. Most a Variety arról számolt be, hogy Michael Keaton visszatér a címadó Beetlejuice szerepében, Lydia Deetz karakterét pedig ezúttal is Winona Ryder fogja alakítani. Továbbá beigazolódtak a pletykák, miszerint a Wednesday-jel milliók szívét elnyerő Jenna Ortega is szerepet kap a második részben, a Winona Ryder által megformált Lydia Deetz lányát alakíthatja majd. Természetesen a rendezői székbe ezúttal is a különc Tim Burton foglalhat helyet.

Mindezek mellett már a pontos premierdátum is befutott: a Beetlejuice folytatása 2024. szeptember 6-án landol a mozikban, éppen a Marvel-féle Penge reboottal egy napon.

Beetlejuice első részében Barbara (Geena Davis) és Adam Maitland (Alec Baldwin) haláluk után szellemként térnek vissza a házukba, ahol már egy másik család éli a mindennapjait. A nyugalomra vágyó házaspár minden eszközzel azon van, hogy elüldözze onnan a fura szerzeteket, ám túl kedvesek a rémisztgetéshez, ezért egy meglehetősen veszélyes alaktól, Beetlejuice-tól (Michael Keaton) kérnek segítséget.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét