A GABO kiadó jóvoltából magyarul is érkezik A Bridgerton család című sorozat Sarolta királynőjéről szóló széria könyváltozata. 

Múlt héten befutott a Netflix kínálatába a Bridgerton spin-off sorozata, a Sarolta királyné: Egy Bridgerton történet, amely a fiatal királynő György királlyal való házasságát és az akkoriban zajló társadalmi folyamatokat mutatja be. Sarolta királynő fiatalabb változatát India Amarteifio formálja meg, az ifjú György király szerepében pedig Corey Mylchreest látható.

A GABO kiadó most arról adott hírt a hivatalos Facebook-oldalán, hogy idehaza is érkezik a könyvesboltokba a széria regényváltozata, amelyet a Bridgerton-regények szerzője Julia Quinn és a népszerű producer, Shonda Rhimes jegyeznek. A kötet várhatóan május 24-én jelenik majd meg, de már előrendelhető a kiadó hivatalos webshopjából.

GABO Sarolta Bridgerton
Fotó: GABO

A kiadó a következőket írja Facebookon:

„Egy korona vagyunk. Az ő terhe az enyém és az enyém az övé…”

1761-ben egy szép szeptemberi napon egy király és egy királyi menyasszony találkozik, életükben először. Néhány óra múlva már házasok.

A német hercegnőként született Sophia Charlotte Mecklenburg-Strelitz gyönyörű, makacs és nagyon, de nagyon okos… nem kifejezetten azok a tulajdonságok, amelyekre a brit udvar vágyott, amikor jövendőbelit keresett az ifjú III. Györgynek. Ám Saroltának nagyon is szüksége volt makacsságára és függetlenségére, mert Györgynek titkai voltak… olyan titkai, amelyek megrengethették volna a monarchia alapjait.

Miután Sarolta új, királynéi szerepében találja magát, meg kell tanulnia eligazodni és előrehaladni a bonyolult udvari politikában… mindeközben a szívére is vigyáznia kell, mert beleszeret a királyba, hiába igyekszik György eltávolítani magától. De mindenekelőtt meg kell tanulnia uralkodni, és megérteni, hogy egy egész társadalom átalakítására kapott hatalmat. Harcolnia kell, de nem magáért, hanem a férjéért és minden új alattvalójáért, akik az ő útmutatását és kegyeit várják. Mert ő már soha nem lesz Charlotte. El kell fogadnia a sorsát, teljesítenie kell kötelességét… Nagy-Britannia és Írország királynéjaként.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét