Willem Dafoe is csatlakozott a jövő ősszel érkező Beetlejuice 2 stábjához. 

Már évek óta tervezték a filmes szakmában, hogy Tim Burton 1988-ban bemutatott klasszikusa, a Beetlejuice – Kísértethistória folytatást kapjon, az április végi Las Vegas-i CinemaConon pedig hivatalos is bejelentették, hogy készül a második rész. Az első filmben  Barbara (Geena Davis) és Adam Maitland (Alec Baldwin) haláluk után szellemként térnek vissza a házukba, ahol már egy másik család éli a mindennapjait. A nyugalomra vágyó házaspár minden eszközzel azon van, hogy elüldözze onnan a fura szerzeteket, ám túl kedvesek a rémisztgetéshez, ezért egy meglehetősen veszélyes alaktól, Beetlejuice-tól (Michael Keaton) kérnek segítséget.

Hogy miről szól majd a folytatás, nem tudni, Michael Keaton viszont visszatér a címadó Beetlejuice szerepében, Lydia Deetz karakterét pedig ezúttal is Winona Ryder fogja megformálni. Emellett az új Sikoly-filmek és a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is szerepet kapott a folytatásban – a Winona Ryder által megformált Lydia Deetz lányát fogja alakítani. Tudjuk továbbá, hogy a szexszimbólum Monica Belucci Beetlejuice feleségeként lesz jelen, Justin Theroux pedig Ortegához hasonlóan újoncként debütál a történetben.

Újabban az Antikrisztus, A világítótorony és Az északi sztárja, Willem Dafoe kapta meg a lehetőséget, hogy a Beetlejuice 2 sztárja legyen. A The Hollywood Reporter értesülése szerint a színész egy rendfenntartó tisztet fog alakítani a túlvilágon.

Beetlejuice szerepében Michael Keaton.

A Tim Burton rendezésében készülő Beetlejuice 2 premierje 2024. szeptember 6-án esedékes. Eredetileg a Marvel-féle Penge is ekkor landolt volna a mozikban, de végül csúszni fog a premierje, mivel a hollywoodi írósztrájk miatt a gyártó ismét leállította a munkálatokat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét