Joseph Fiennes-t, A szolgálólány meséjének sztárját arról kérdezték egy interjúban, mit gondol a Harry Potter rebootról.

Alig 15 évvel az utolsó Harry Potter-film, a Halál ereklyéi II. rész után egy sorozat van készülőben, amit a Max streamingszolgáltatóra fog majd érkezni (ez lesz a neve a HBO Max és a Discovery+ összeolvadásából létrejövő oldalnak). A reboot híre megosztotta a rajongókat: egyesek szerint nem igazán van értelme újra ugyanazt a történetet előadni, miközben még számtalan érdekes vonalat lehetne elővenni ebből a világból, mások viszont kitörő örömmel fogadták a széria hírét.

Joseph Fiennes-t, a Voldemortot alakító Ralph Fiennes öccsét is megkérdezték a témáról a Netflix Anya (The Mother) című új akciófilmjének interjúja közben. A ComicBook arra is kíváncsi volt, Fiennes vajon szívesen csatlakozna-e a készülő sorozathoz.

Lehet megpróbálom megkeresni a sminkemet és azt a szem izét, talán szükségem lesz rá a meghallgatáson” – viccelődött a színész. „Nemrég hallottam egyébként hírt, és nagyszerű. Olyan, mintha csak tegnap lett volna. Nem tudom, miért kell mindent újra megcsinálni. De azt hiszem, ez történik„.

Joseph Fiennes harry potter
Joseph Fiennes (Fotó: Gary William Ogle)

A televíziózás annyira zseniális és kifinomult, a térkép pedig tárva-nyitva van. Ez a forma lehetővé teszi, hogy újra elővegyék az alapanyagot, és más irányba tereljék a nézőket, vagy olyan aspektusokat tárjanak fel nekik, amiket egy mozifilm nem tenne lehetővé. Szóval azt gondolom, hogy a televízió ilyen szempontból igazán izgalmas” – tette hozzá Fiennes.

Habár egyelőre nem sok mindent tudni a Harry Potter-sorozatról, annyi bizonyos, hogy a könyveket veszi majd alapul, és új mélységében és részletességében szeretné bemutatni a sokak által imádott varázsvilágot. A könyvek szerzője, J.K. Rowling lesz a vezető producer, a jól ismert szereplőket pedig új színészek fogják alakítani, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy az eredeti filmsorozat színészei közül lesz-e majd olyan, aki visszatér az új sorozatban. A készülő szériáról egyébként ITT írtunk bővebben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét