Június végén érkezik a mozikba a legújabb Indiana Jones-film, ám még előtte a Disney+ műsortárába is bekerülnek a legendás régészprofesszor korábbi kalandjai. 

Nem sokan gondolták volna, hogy Harrison Ford a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után újra felveszi régészprofesszoros kalapját, pedig pontosan ez fog történni, ugyanis június 29-én érkezik a hazai mozikba az Indiana Jones és a sors tárcsája. A most 80 éves színész ugyanakkor nem körtönfalazott, nyíltan és egyenesen megmondta: ez az utolsó alkalom, hogy eljátssza a karaktert.

James Mangold rendezőnek meglehetősen nívós színészgárdát sikerült összeverbuválni, Ford mellett ugyanis Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Boyd Holbrook és Ethann Isidore is feltűnik.

A film egyik érdekessége, hogy a főszereplő fiatalkorából is kapunk visszajátszásokat, amelyeket szintén Forddal forgattak le úgy, hogy a színészt digitálisan megfiatalították benne, akárcsak Robert De Niróékat Az ír című filmben.

A Disney úgy gondolta az új mozifilm előtt érdemes lenne feleleveníteni a régészprofesszor legendás kalandjait, így május 31-ével befutnak a korábbi részek is a kínálatba, vagyis Az elveszett frigyláda fosztogatói, A végzet temploma, Az utolsó kereszteslovag és A kristálykoponya királysága. A Disney és a Paramount közötti megállapodás miatt az Indiana Jones-filmek korábban nem voltak fent a Disney+-on, a Paramount+ streamingszolgáltatónál kellett őket keresni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét