Hivatalosan is kaszát kapott az élőszereplős Pindúr pandúrok sorozat, amelyben Sziporka, Csuporka és Puszedli már felnőttként kerültek volna elő, hogy megküzdjenek az öregedő Mohó Jojóval. 

Pindúr pandúrok (The Powerpuff Girls) rajzfilmsorozat 1998-tól egészen 2005-ig futott, összesen hat évadot élt meg. A széria főszereplői három szupererővel bíró kislány, akiket Utónium Professzor alkotott meg sóból, cukorból és egyéb összetevőkből („minden, mi jó”), a szuperképességekért viszont a folyamat során véletlenül előkerült X-vegyszer felelt.

A The CW csatorna még 2021-ben jelentette be, hogy feltámasztja az ikonikus szériát, méghozzá élőszereplős formában, a meglehetősen érdekes koncepciót ígérő sorozat forgatókönyvéért pedig Heather Regnier és Diablo Cody felel. A produkció jóval az animációs sorozat történései után vette volna fel a fonalat, így a lányok, SziporkaPuszedli és Csuporka már huszonévesként tértek volna vissza. A három főszereplő lányt Chloe Bennett (Sziporka), Dove Cameron (Puszedli) és Yana Perrault (Csuporka) formálta meg.

Már a pilot epizódnál baljós fellegek gyülekeztek a sorozat felett, nem sokkal később pedig Yana Perrault is úgy döntött, kiszáll a projektből. Az alkotók egy ideig ugyan kötötték az ebet a karóhoz, és ragaszkodtak a széria elkészítéséhez, most azonban a TVLine arról adott hírt, hogy hivatalosan is lőttek a dolognak, a The CW nem fejleszti tovább a sorozatot.

Hogy lesz-e valami az élőszereplős pandúrok ötletéből, nem tudni, a The CW szórakoztatásért felelős elnöke, Brad Schwartz azonban azt mondta, hogy a jogokat már visszaadták a stúdióknak, szóval rajtuk múlik, hogy elkezdenek dolgozni a projekten, vagy továbbadják másoknak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét