A Variety jelentése szerint a drogos Róbert Gida sorozat egyik vezető producere a Virsliparti alkotója, Conrad Vernon lesz. 

Gyermekkorunk kedvenc mesehőseit, Micimackót és barátait egy kaszabolós horrorban láthattunk viszont tavasszal a moziban, miután A. A. Milne gyermeknovellája az év elején közkinccsé vált, vagyis bárki szabadon felhasználhatja. A Winnie the Pooh: Blood and Honey (magyarul Micimackó: Vér és Méz)  meglehetősen gyenge kritikát kapott, ám ez nem akadályozza meg a filmes közeget abban, hogy ismét szokatlan formában gondolják újra a Százholdas Pagony lakóinak meséjét.

A Variety arról adott hírt még áprilisban, hogy készül egy sorozat Róbert Gidával, vagyis Christopher Robinnal a főszerepben, amelyben a címszereplő (a széria munkacíme Christopher Robin) egy kiábrándult huszonéves, aki többek közt a drogokat sem veti meg. A hibrid élőszereplős és animációs sorozat forgatókönyvét Charlie Kesslering írja, aki vezető producerként is tevékenykedik, a fentebb is említett Conrad Vernon (Shrek 2, Virsliparti) pedig a pilotot rendezi és Kessleringhez hasonlóan vezető produceri feladatokat is ellát.

Egy kimondottan felnőtteknek szóló vígjátéksorozatról van szó, bár ez talán ebből a rövidke leírásból is könnyen kikövetkeztethető: „Róbert Gida egy kiábrándult, húszas éveiben járó New York-i fiatal, aki furcsa, beszélő állatok segítségével próbál túlélni, akik egy drog által előhívott kapun túl laknak, a Százholdas pagonyban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét