Kétségkívül az év egyik legizgalmasabb vállalásának ígérkezik a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készülő Barbie-film, amihez most befutott egy újabb, ígéretesnek tűnő előzetes. 

Mióta kiderült, hogy a Lady Birdöt és a Kisasszonyokat jegyző Greta Gerwig a Mattel Barbie babájáról készít filmet, azóta szeretnénk tudni, miről szól majd pontosan a Warner Bros. égisze alatt készülő szuperprodukció. Eddig az alkotók ügyesen tartották a szájukat, és egy-két apróságot tudtunk csak meg, mint például, hogy Barbie átkerül majd az emberek világába.

Most végre befutott a film új előzetese, amelyből végre teljesebb képet kaphatunk a sztoriról. E szerint Barbie országban Barbie-k és Kenek élik tökéletes mindennapjaik, ám egy napon Barbie (mármint a Margot Robbie által játszott Barbie) furcsán kezdi érezni magáz: a zuhanyból hideg víz jön, a háza tetejéről nem tud csak úgy lerepülni, ráadásul a sarka is leér a földre. Barbie és Ken útja végül az emberek világába vezet, ahol nem csak móka és kacagás az élet, mint Barbie országban volt.

Margot Robbie korábban azt nyilatkozta, hogy amikor először olvasta a Barbie forgatókönyvét, úgy hitte, soha nem fogják megengedni nekik, hogy leforgassák ezt a filmet.

A Barbie-film a Christopher Nolan rendezte Oppenheimerrel egy napon, július 21-én landol a mozikban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét