John Cleese, a Monty Python csoport oszlopos tagja szerint nem távolítják el a transzneműeken viccelődő részt a Brian élete színpadi adaptációjából. 

A Monty Python sztárja az elmúlt években többször is kifejezte ellenérzését a túlzásba vitt politikai korrektséggel szemben, ő maga pedig előszeretettel élcelődik olyan témákon, amelyekkel kiveri a biztosítékot woke körökben. Újabban azzal a kijelentésével sikerült felháborodási hullámot kiváltania, hogy esze ágában sincs kivágni a híres Loretta-részt a Brian élete színpadi változatából.

A vitatott részben az egyik főszereplő azzal áll elő, hogy nő lesz és gyerekeket szeretne, és mostantól Lorettának kell őt szólítani. A szóban forgó jelenetet alább láthatjátok.

A Variety beszámolója szerint John Cleese egy olvasópróba alkalmával megkérdezte a színészeket, hogy szerintük ki kellene-e vágni a szóban forgó részt a darabból, a válasz pedig az volt, hogy igen. Ezt többen is úgy értelmezték, hogy Cleese belement a dologba, ám mind kiderült, természetesen szó sincs erről.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét