Spin-off film készül a Insidious-franchise-hoz, amelyben egy gyerekét elvesztett házaspár kapja a főszerepet. 

Az első Insidious-film még 2010-ben jelent meg, és meglepően jól teljesített a mozipénztáraknál (97 millió dolláros bevételt ért el), pedig mindösszesen 1.5 millió dollárból készült. Az Insidious – A testen kívülit 2013-ban egy folytatás követte, az Insidious – A gonosz háza, később két előzményfilmmel, az Insidious – Gonosz lélekkel (2015) és az Insidious – Az utolsó kulccsal (2018) gazdagodott a történet.

A Insidious-franchise ötödik felvonása, az Insidious: A vörös ajtó nyáron debütál a mozikban, ám ezzel még biztosan nem ér véget a lélekmegszállós/szellemüldözős rémsztori, ugyanis egy mellékszállal is gazdagodik a franchise.  Részletek kapcsán persze senki sem volt túl bőbeszédű.

Egyelőre annyit tudni a filmről, hogy Thread: An Insidious Tale címen fut a projekt, és egy házaspárról szól majd, akik sötét erők segítségével visszautaznak az időben, hogy megmentsék a lányukat, ám ennek szörnyű következményei lesznek. A főszereplőket Mandy Moore és Kumail Nanjiani alakítják, a rendezői székben pedig a Holdlovag széria írója, Jeremy Slater foglal helyet.

Ami a hamarosan érkező Insidious-filmet illeti, A vörös ajtó a második rész történései után tíz évvel veszi fel a fonalat, Joshnak (Patrick Wilson) és Daltonnak (Ty Simpkins) pedig ismét szembe kell szállniuk démonjaikkal.

Az Insidious: A vörös ajtó július 6-án fog debütálni a hazai mozikban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét