Ausztrál változat készül A hivatal, eredeti címén a The Office című nagysikerű szituációs komédiából, amelyben a Steve Carell által megformált Michael Scott helyét egy női vezető veszi át. 

A világ legjobb szituációs komédiái között számon tartott The Office kilenc évadot élt meg, az utolsó epizódot 2013 májusában vetítette az NBC tévécsatorna. Azt talán sokan tudják, hogy a többek közt Steve Carell és John Krasinski főszereplésével készült nagysikerű amerikai sorozat Ricky Gervais és Stephen Merchant brit sorozatának újragondolása, melynek első évada ugyan nem aratott osztatlan sikert az amerikai nézők körében, ám később a hangos siker is megérkezett.

Az ál-dokumentumfilmes stílusban felvett sorozat egy fiktív papírvállalatnál, a Dunder Mifflinnél játszódik, a történet pedig az ott dolgozó irodai alkalmazottak mindennapjait követi nyomon. A széria főszereplője az iroda regionális menedzsere, Michael Scott, aki a rossz főnöki vezetés megtestesült karikatúrája.

A papírgyári hivatal mindennapjait bemutató komédiát már számtalan alkalommal feldolgozták (többek közt Franciaországban, Kanadában és Lengyelországban is), most pedig érkezik az ausztrál változat, amelyben női karakter lesz a híres-hírhedt regionális menedzser, írja a Deadline. Az amerikai verzióban a Steve Carell által megformált vezetőt Felicity Ward komikus fogja alakítani, aki Hannah Howard szerepében a Flinley Craddick csomagolócég vezetőjét formálja meg. A sztoriról egyelőre annyit tudni, hogy az irodát home office-ba akarja kényszeríteni a vezetőség, Howard pedig túlélési módba kapcsol, és mindent megtesz annak érdekében, hogy egyben tartsa a csapatot.

A The Office Australia 2024-ben érkezik az Amazon Prime Video műsortárába, hogy pontosan mikor, egyelőre nem tudni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét