Terrifier 2 vetítésein többen is rosszul lettek, az alkotók most bejelentették: készül a harmadik rész. 

Tavaly ősszel érkezett a mozikba a mindösszesen 250 ezer dollárból forgatott Terrifier 2, a magyarul kissé szerencsétlenül hangzó Bohócrém folytatása, ami óriási siker lett a horrorrajongók körében, akiket még az sem tántoríthatott el, hogy maguk az alkotók figyelmeztették a nézőket a rendkívül erőszakos jelenetek és a brutális horrorábrázolások miatt. A ZS-kategóriás slasherek műfaját idéző alkotás elsősorban azzal került be a hírekbe, hogy a beszámolók szerint több néző is elájult, vagy hányva hagyta el a mozitermet az amerikai vetítéseken.

A Deadline most arról ír, hogy a film franciaországi székhelyű forgalmazója, a The Coven bejelentette a soron következő, harmadik filmet, amelyben a gyilkos bohócot alakító David Howard Thornton, valamint a Siennát megformáló Lauren LaVera is visszatérnek. A sztoriról egyelőre semmit sem tudni, viszont ezúttal sokkal nagyobb költségvetéssel dolgoznak majd a készítők, ami Priscilla Smith, a The Coven munkatársa szerint segít az alkotóknak a kreatív szabadságuk kibontakozásában.

A forgatási munkálatok várhatóan még idén novemberben vagy decemberben megkezdődnek, a kész produkció pedig a jövő év folyamán érkezik majd a mozikba. Alább a Terrifier 2 előzetesét találtjátok, megtekintését csak erős idegzetű, felnőtt olvasóinknak ajánljuk.

A filmek főgonosza egyébként egy Art nevű gyilkos bohóc, akit az első részben látszólag sikerült kinyírni, de ahogy az lenni szokott, a második részben újra feltámad a gonosz, és egy tinilányt és annak öccsét próbálja elkapni és megölni Halloween napján.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét