Kim Cattrall, a Szex és New York sorozat Samanthája egyetlen jelenet erejéig visszatér az És egyszer csak… sorozatba.

Tavaly februárban megérkezett a kultikus Szex és New York folytatása, az És egyszer csak…, ám nem aratott osztatlan sikert, többek közt a többség nagyon hiányolta belőle Samantha karakterét, Kim Cattrallt, aki csupán említés szintjén szerepelt az újragondolt sorozatban (Samantha a történet szerint Londonba költözött). A Variety beszámolója szerint a második évadban végre újra teljes lesz a csapat, igaz csak egyetlen jelenet erejéig.

Értesülések szerint a szóban forgó jelenet valójában egy telefonbeszélgetés Samantha és Carrie Bradshaw között, amelyet még március 22-én forgattak le úgy, hogy Cattrallnek nem kellett személyesen találkozni Sarah Jessica Parkerrel, illetve a sorozatot megalkotó Michael Patrick Kinggel sem. A két színésznő között évtizedes ellentétek húzódnak, Cattrall többek közt ezért sem vállalta el újra Samantha szerepét.

Ha Samantha nem is tér vissza teljesen, az már korábban kiderült, hogy John Corbett is szerepet kapott a szériában, aki több évadon át formálta meg Carrie Bradshaw szerelmét, Aident. Hogy pontosan milyen sztorit szánnak a sármos asztalosnak, nem tudni, de nem lennénk meglepődve, ha Carry végül Aiden mellett horgonyozna le.

Az És egyszer csak… június 22-én érkezik az HBO Maxra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét