Néhány kritikus és rajongó szerint Ryan Gosling egész egyszerűen túl öreg ahhoz, hogy Ken babát játssza. 

Az idei nyár egyik legjobban várt filmje a Warner Bros. égisze alatt érkező Barbie babás film, amelyben Margot Robbie játssza Barbie-t, Ryan Gosling pedig Kent. A többség szerint a színésznő tökéletes választás a címszereplő megformálásra, hiszen maga is igazi Barbie-szépség, Ryan Gosling személye azonban már megosztja a nézőket, egyesek szerint ugyanis a színész túl öreg Ken baba szerepéhez – a színész most 42 éves.

Ha az emberek nem akarnak az én Kenemmel játszani, sok más Ken van, akivel játszhatnak” – reagált Gosling a kritikákra egy szerdai GQ-interjúban. A színész szerint vicces, hogy az embereknek hirtelen határozott elképzelésük lett arról, milyennek kellene lennie Kennek, pedig 60 éven keresztül a baba egyetlen feladata a strandolás volt.

Ha valaha is igazán törődtél volna Kennel, akkor tudnád, hogy valójában senki nem törődik Kennel. Tehát a képmutatásod lelepleződik” – ironizált a színész, hozzátéve, hogy pont emiatt a hozzáállás miatt érdemes elmesélni Ken történetét. Gosling az interjúban arról is beszélt, hogy a szerep egyik fő vonzereje az volt számára, hogy részese lehet egy olyan alkotásnak, amely női karaktereket állít előtérbe.

A történet szerint Barbie országban Barbie-k és Kenek élik tökéletes mindennapjaik, ám egy napon Barbie (mármint a Margot Robbie által megformált Barbie) furcsán kezdi érezni magáz: a zuhanyból hideg víz jön, a háza tetejéről nem tud csak úgy egyszerűen lerepülni, ráadásul a sarka is leér a földre. Barbie és Ken útja végül az emberek világába vezet, ahol nem csak móka és kacagás az élet, mint Barbie országban volt.

A Greta Gerwig rendezte Barbie július 21-én landol a hazai mozikban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét