A játékgyártó nem tudta kihagyni a ziccert, hogy a hamarosan érkező Barbie film főszereplői, azaz Margot Robbie és Ryan Gosling karakterei által inspirált babákat piacra dobjon. 

Kétségkívül a nyár egyik legjobban várt filmje a Greta Gerwig rendezésében készült Barbie-film, amelyben egy öntudatra ébredt Barbie baba és párja, Ken próbálja túlélni a való világot. A sztoriról sokáig jóformán semmit sem lehetett tudni, ám a legutóbbi előzetesből, ha nem is teljes, de teljesebb képet kaphatunk a sokak által várt alkotás történetéről, amely a rendező személyéből kiindulva egészen biztosan sok meglepetést tartogat.

A film júliusban 21-én érkezik a mozikba, a nemzetközi piacra pedig már be is futottak a karakterek által inspirált Mattel-babák. A Margot Robbie és Ryan Gosling babákon a színészek filmbéli outfitjei köszönnek vissza, az arcukon pedig a színészek arcvonásait is felfedezhetjük. A két főszereplőn túl Issa Rae és Simu Liu karakterei is kaptak egy-egy játékbabát.

Margot Robbie ryan gosling baba
Fotó: Mattel

A Mattelnél egy ideje megváltoztatták a marketingstratégiát: több olyan terméket is piacra dobtak, amely növeli a gyermekek beleérző képességét, továbbá segít nekik elfogadni önmagukat. Többek között már hallókészülékes Barbie-t, transznemű Barbie-t és vitiligós Ken babát is forgalmaznak.

Fotó: Mattel

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét