Meg – Az őscápa 2: Az árok – ezt a magyar címet kapta a következő őscápás film. Szokni kell, de ez legyen a legnagyobb bajunk. 

A Jason Statham főszereplésével készült óriásszörnyes film a vártnál jobban szerepelt a mozikban, így nem volt kérdés, hogy zöld utat kap a folytatás. A magyarul meglehetősen szerencsétlenül hangzó Meg – Az őscápa 2: Az árokban Statham Jonas Taylor, a mentőbúvár szerepében ismét nekifeszül a Megalodonnak, amely többen magával tér vissza a mélységből, hogy a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezdjen.

Már az első trailer is befutott az augusztus 3-án érkező mozifilmhez, amelyből kiderül, hogy a Megalodon többek közt egy T-Rexet is befal reggelire (ezt a jelenetet egyébként egy az egyben Steve Alten regényéből kölcsönözték). Bár a két őshüllő több millió év különbséggel élt egymástól, érdekes lehet eljátszani a gondolattal, hogy melyikük nyerné a csatát, ha mégis szembetalálkoznának. Stathamnek az az őscápák (merthogy három is lesz belőlük) mellett ezúttal egy Kronosaurusszal, egy másik, vízben élő ősi ragadozóval is szembe kell majd néznie.

Végre befutott a film előzetese szinkronizált formában is, amelyet alább tekinthettek meg.

A Meg – Az őscápa 2: Az árok 2023. augusztus 3-án érkezik a hazai mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét