Újabb drogos állatfilm van készülőben: a Crackcoon című agypusztító alkotásban egy bedrogozott mosómedve kezd őrült mészárlásba. 

Az idehaza február 23-án bemutatott Kokainmedve hatalmas hírverést kapott, amit elsősorban annak köszönhetett, hogy egy elsőre hihetetlennek hangzó, ám de igaz történetet dolgoz fel. A valódi eset persze sokkal visszafogottabb a filmbélinél, ám az alapfelvetés, miszerint Georgia államban egy medve bekokózott, miután egy drogcsempész csomó kokaint hajított ki a repülőgépéből és szórt szét a környéken, valóban igaz. Azonban míg a valóságban szegény maci annyi drogot felfalt, hogy nem élte túl a tripet, a filmben az állat nem pusztul el, sőt őrült vérengzésbe kezd.

Elizabeth Banks, a Charlie angyalai rendezőjének horror-vígjátéka a jelek szerint új műfajt teremett, ugyanis már készül a Methgátor, a metamfetaminozó aligátor sztorija (amit a Sharknado-filmeket is jegyző The Asylum hoz tető alá), valamint jön a Cocaine Shark című alkotás is, amelyben bekokózott cápák kapják a főszerepet. És akkor azt hittük ezeknél már nincs lejjebb.

Nem is tévedhettünk volna nagyobbat, ugyanis a Fuzzy Monkey Films megcsinálta a Crackcoon című filmnek mondott förmedvényt, amelyben egy ártatlan mosómedve feleszi az erdőbe kidobott szintetikus drogot, hogy aztán mindenkit halomra gyilkoljon. Ennyi talán elég is lesz, a trailer úgyis többet mond minden szónál.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét