A horrorfranchise ötödik része, az Insidious: A vörös ajtó nyáron debütál a mozikban, és most befutott az utolsó vérfagyasztó előzetes is hozzá. 

A soron következő, ötödik rész a második film, A gonosz háza eseményeit követően, mintegy 10 évvel annak történései után veszi fel a fonalat. Visszatérünk a Lambert-családhoz, pontosabban az apához, Josh-hoz (Patrick Wilson), és a fiúhoz, Daltonhoz (Ty Simpkins), aki immár egyetemi éveire készül. A múlt szörnyű démonjai azonban nem hagyják nyugodni a családot, így az apának és fiának össze kell fogniuk és közös erővel megküzdeniük a vörös ajtó mögötti rémmel.

Az első Insidious-film még 2010-ben jelent meg, és meglepően jól teljesített a mozipénztáraknál (97 millió dolláros bevételt ért el), pedig mindösszesen 1.5 millió dollárból készült. Az Insidious – A testen kívülit 2013-ban egy folytatás követte, az Insidious – A gonosz háza, később két előzményfilmmel, az Insidious – Gonosz lélekkel (2015) és az Insidious – Az utolsó kulccsal (2018) gazdagodott a történet.

Az Insidious: A vörös ajtó július 6-án landol a hazai mozikban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét