Hamarosan érkezik Henry Cavill utolsó kalandja Ríviai Geraltként – Vaják harmadik évad előzetes. 

Andrzej Sapkowski magával ragadó fantasyvilága idén júniusban visszatér a képernyőkre, június 29-én ugyanis érkezik a Vaják harmadik évadának első felvonása, július 27-én pedig a második. A Netflix streamingszolgáltató már közzétett egy rövidke kedvcsinálót az új szezonról, most pedig befutott a várva várt hosszú előzetes is, amelyből kiderül, mi minden vár ránk az új évadban.

A második szezon eseményei után Geralt továbbra is legfőbb feladatának tekinti, hogy Cirit biztonságban tudja, és Yenneferrel összefogva megtanítják a lánynak, hogyan használja a benne rejlő erőt, amiért mindenki égre földre keresi őt. Nilfgaard, Redania a hatalom megszerzéséért küzd, miközben a Fehér Láng (akiről a második évad végén kiderült, hogy Ciri apja) és a tündérek maguk közül választanak vezetőt. A másodi évad egyik központi karaktere, Rience, a renegát tűzmágus is visszatér, ráadásul a jelek szerint csupán egy még erősebb és aljasabb mágus megbízásait teljesíti. Lauren Schmidt Hissrich showrunner egyébként egy interjúban megerősítette, hogy az új évad sokkal hűbb lesz a könyvekhez, a Tündevérhez és A megvetés idejéhez, mint az előző szezonok voltak.

Az új szezon szomorú mérföldkő a széria történetében, ugyanis ez lesz az utolsó évad, amelyben Henry Cavill magára ölti Ríviai Geralt szerepét. A negyedik felvonásban már Az utolsó dal és Az éhezők viadala sztárja, Liam Hemsworth játssza majd a sorozat főszereplőjét.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét