Június 7-én a stábból többen megsérültek a Gladiátor 2 forgatásán Marokkóban, közülük négy személyt továbbra is kórházban kezelnek. 

A Variety beszámolója szerint a baleset egy akciójelenet felvétele során történt, melynek során a stáb több tagja is megsérült. A Paramount Pictures szóvivője szerint senki sem szenvedett életveszélyes sérüléseket, és az érintettek azonnal megkapták a szükséges egészségügyi ellátást.

A kaszkadőrmutatványban összesen hatan szenvedtek égési sérüléseket. Két személy könnyebben sérült meg, őket a helyszíni ellátást követően hazabocsátották, négy személyt azonban továbbra is kórházban ápolnak. Úgy tudni, a színészek közül senki sem sérült meg.

A 2000-ben bemutatott, Russell Crowe főszereplésével készült Gladiátor hatalmas siker volt, 460 millió dollárt termelt világszerte, emellett öt Oscar-díjat is bezsebelt, köztük a legjobb filmnek járó elismerést. Sokak meglepetésére Ridley Scott úgy döntött, szívesen készítene folytatást a filmhez, amelynek azonban már nem a Crowe által megformált Maximus, hanem a Commodus árnyékában élő Lucius nevű unokaöcs lesz a főhőse, akit a Normális emberek sorozatból megismert Paul Mescal fog alakítani.

A sokakat érdeklő kérdésre, miszerint a Maximust alakító Crowe is megjelenik-e valamilyen formában az új részben, továbbra sem tudni. „Nem fogtok látni, de ott leszek” – válaszolta rejtélyesen  a színész egy interjúban, ahol arról kérdezték, hogy felbukkan-e a karaktere (legalább egy flashback erejéig) a folytatásban, aki mint ismeretes, az első rész végén meghalt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét