Új fejezetet nyit a Samsung a háztartási eszközök világában a Bespoke termékcsalád legújabb frissítéseivel, amelyeket a harmadik alkalommal megrendezett Bespoke Life 2023 eseményén mutatott be.

A háztartási készülékek kulcsfontosságúak a tudatosabb jövő megteremtésében. A Samsung tovább bővíti az energiatakarékosságra fókuszáló szolgáltatásait, 2023-ban öt új, hamarosan 65 országban elérhető Bespoke készüléket mutatnak be – köztük hűtőszekrényeket, mosógépeket, szárítógépeket, mosogatógépeket és légkondicionálókat, valamint a Samsung Eco fűtési rendszerének, a SmartThings AI Energy Mode továbbfejlesztett változatát is.

A felhasználók saját igényeiknek, szokásaiknak megfelelően alakíthatják ki otthonunk kényelmét. A Samsung a teljes termékcsaládjában tovább fejleszti az összekapcsolhatóságot, valamint több termékkategóriára is kiterjeszti a mesterséges intelligenciát, megnyitva a hiperkapcsolatos otthonok új korszakát.

A Samsung készülékekben a mikroműanyag-szennyezésre is figyeltek. A korábban bemutatott mosási technológia után, amely akár 54%-kal csökkentheti a ruhákból leváló mikroszálak kibocsátását, a Samsung és a Patagonia összefogott a Less Microfibe szűrő fejlesztése érdekében, amely a mosás során képes a rendszerbe kerülő mikroszálak akár 98%-át is kiszűrni. A vállalat számításai szerint, heti négyszer két kilogramm szennyes mosása esetén a szűrő segítségével évente és személyenként akár 132 grammal csökkenthető a mikroműanyag-kibocsátás – ez körülbelül nyolc 500 ml-es műanyag palacknak felel meg. A Less Microfiber™ szűrő már kapható Koreában és az Egyesült Királyságban, júliustól pedig világszerte több országban is elérhető lesz.

samsung bespoke

Samsung még 2023-ban bevezeti a Bespoke MI mosó- és szárítógépet az Egyesült Államokban és Délkelet-Ázsiában, valamint tovább bővíti ezek személyre szabhatósági lehetőségeit is, hogy minél több ember számára tegye lehetővé az egyéni igényeket kiszolgáló konyha kialakítását. Az Egyesült Államokban 2022 óta elérhető Samsung MyBespoke szolgáltatás segít megtalálni mindenkinek az életmódjukhoz leginkább illő megjelenést a fényképekkel vagy művészeti alkotásokkal díszített egyedi hűtőpanelek segítségével.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét