Jennifer Lawrence simán benne lenne abban, hogy újra visszatérjen Az éhezők viadala franchise-ba, Katniss Everdeen szerepében.

Az A-listát színésznő egy meglehetősen bevállalós vígjátékkal tér vissza a mozivászonra, amelyben egy olyan nőt alakít majd, aki a busás pénz reményében megpróbál elcsábítani egy nála jóval fiatalabb, meglehetősen visszahúzódó srácot. Jennifer Lawrence legújabb, Barátnőt felveszünk című filmjét promózta, amikor egy Zoom interjú alkalmával arra is kitértek, hogy vajon szívesen visszatérne-e Katniss Everdeen szerepében.

Ó, istenem, abszolút! Ha Katniss Everdeen újra visszatérne az életembe, tutira eljátszanám” – mondta az Oscar-díjas színésznő

Hogy Lawrence-t viszontlátjuk-e valaha Az éhezők viadala sztárjaként, nem tudni, június 22-étől azonban bárki megnézheti őt a moziban Maddie-ként a fentebb is említett Barátnőt felveszünk című alkotásban. A történet egyébként arról szól, hogy a Lawrence által megformált fiatal nő épp piszokul le van égve, melót meg sehogy sem talál, amikor rábukkan egy apróhirdetésre, amelyben aggódó szülők „barátnőt” keresnek félős fiúknak. Maddie úgy hiszi, könnyű dolga lesz, azonban bármennyire is próbálkozik (az alkoholtól elkezdve a meztelen fürdőzésen át), sehogy sem sikerül bűnbe vinnie a srácot.

És a hamarosan megjelenő Az éhezők viadala előzményfilmről se feledkezzünk meg, amelyben Tom Blyth és Rachel Zegler lesznek a főszereplők. Az Énekesmadarak és kígyók balladája címmel érkező alkotás középpontjában a 18 éves Coriolanus Snow áll, akinek mentorként kell helyt állnia a tizedik Éhezők Viadalán. Ez azonban közel sem egyszerű feladat, mivel a zűrös 12. körzet lány kiválasztottjából kell győztest faragnia, ráadásul Snow-nak különösen fontos a győzelem: ezzel szeretné visszaszerezni a Capitolium kegyeit családja számára.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét