A Huawei nemrégiben debütált zászlóshajó készüléke, a Huawei P60 Pro saját fejlesztésű Szuperhold fényképezési módja új szintre emeli a mobilfotózást. 

A Magyarországon május végén megjelent HUAWEI P60 Pro a gyártó legújabb prémium kategóriás készüléke, amelynek kamerája három hátlapi lencsét tartalmaz: egy 48 megapixeles Ultra Lighting XMAGE főkamerát, egy 48 megapixeles Ultra Lighting telefotó kamerát, valamint egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát.

A készülék fő kameráját nagy rekesznyílású, nagy áteresztőképességű lencsecsoporttal és egy RYYB SuperSensing érzékelővel szerelték fel. Ez azt jelenti, hogy a fényképek a legkülönfélébb fényviszonyok mellett, akár sötétebb környezetben is jól rögzíthetők, anélkül, hogy bármilyen részlet elsötétedne. Emellett az F1.4-F4.0 között automatikusan állítható fizikai rekesznyílás lehetővé teszi, hogy a P60 Pro a jelenetet pontosan úgy rögzítse, ahogyan a felhasználók látják, magas dinamikatartománnyal (HDR). A Huawei P60 Pro állítható fizikai rekesznyílása biztosítja, hogy minden rekeszméret pontosan a fotós preferenciájához legyen igazítva. Ezt kézi vagy akár automatikus beállítással is el lehet érni – ez utóbbit egy mesterséges intelligenciával működő funkció biztosítja, amely automatikusan felismeri az adott jelenet beállításait és ehhez igazítja a rekeszt.

huawei szuperhold
Fotó: Huawei

Ezenfelül a Huawei P60 Pro Ultra Lighting telefotó kamerája áttörést ért el a távolsági fotózásban, mivel egy nagy fénybevitelű lencsecsoportot (Ultra Lighting Lens Group) adott hozzá a telefotó kamerához, hogy javítsa a fényfelvételt gyenge megvilágítású vagy éjjeli fotózáskor. Az iparág legnagyobb, F2.1 rekesznyílású teleobjektívjének és a RYYB SuperSensing érzékelőnek köszönhetően a teleobjektívbe jutó teljes fénymennyiség 178 százalékkal nőtt az előző, Huawei Mate 50 Pro készülékhez képest, így jobb minőségű éjszakai portrék és tájképek készíthetők vele hajnalban vagy szürkületben.

huawei szuperhold
Fotó: Huawei

A készülék Szuperhold funkciója lehetővé teszi, hogy a felhasználók lenyűgöző részletességű fotókat készítsenek a holdról. A funkció Ultra Lighting kamerát és mesterséges intelligenciát használ, hogy tisztán megörökíthesse a teliholdat úgy, hogy közben az előtérben lévő objektumok, például egy kivilágított városi épület is megőrzi élességét.

huawei szuperhold
Fotó: Huawei

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét