A gyártási költség nagyjából 60-szorosának megfelelő bevételt produkált, és szinte kizárólag a közösségi marketing hajtotta a Terrifier második részét, így nem volt kérdés, hogy lesz belőle folytatás. 

A Damien Leone rendezte bohócos horror, a Terrifier 2 (magyarul a Bohócrém címet kapta) tavaly októberben azzal került be a hírekbe, hogy több néző is elájult, vagy hányva hagyta el a mozitermet az amerikai vetítéseken. A nézők visszajelzései és a nagy médiavisszhang meghozta az eredményét: nemrégiben kiderült, hogy készül a harmadik film, amelyben a mészáros-bohócot alakító David Howard Thornton, valamint a Siennát megformáló Lauren LaVera is visszatérnek.

A Variety most arról adott hírt, hogy a Cineverse megszerezte az észak-amerikai jogokat a rendező Damien Leone-tól, valamint Phil Falcone producertől a Terrifier harmadik részéhez. A Cineverse elnök-vezérigazgatója, Chris McGurk elmondta, bíznak a folytatás sikerében, amely ezúttal széleskörű moziforgalmazásra kerül.

Damien Leone a Variety-nek azt is elárulta, hogy még gonoszabb felhangot terveznek a folytatásnak, és bízik benne, hogy ez lesz a legfélelmetesebb és a legsötétebb rész mind közül.

A filmek főgonosza egyébként egy Art nevű gyilkos bohóc, akit az első részben látszólag sikerült kinyírni, de ahogy az lenni szokott, a második részben újra feltámad, és egy tinilányt és annak öccsét próbálja elkapni és megölni Halloween éjjelén.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét