A mozikban is látható lesz a legújabb Alien-film, melynek rendezője a Gonosz Halottat is jegyző Fede Álvarez.

Habár az Alien-franchise kilencedik darabjának a sztoriját egyelőre titok övezi, az a hír járja, hogy visszatérnek majd a franchise gyökeréhez, vagyis ahhoz hasonló sztorira lehet majd számítani, mint amiben Sigourney Weaver és csapatának is része volt. A pletykák szerint a Xenomorf kiemelten fontos szerepet kap, és ez lesz az eddigi legfélelmetesebb Alien-film mind közül.

A földönkívüli entitásokkal ezúttal David JonssonArchie Renaux, Isabela MercedSpike Fearn és Aileen Wu szállnak szembe a főszereplő „új Ripley”, Cailee Spaen mellett. Fede Álvarez rendezőként, forgatókönyvíróként és producerként is jelen van, Ridley Scott, az Alien-franchise atyja pedig executive producerként dolgozik a projekten.

Az Alien-franchise 1979-ben indult hódító útjára a Nyolcadik utas: a Halál című sci-fi horrorral, amelyet Ridley Scott rendezett, Dan O’Bannon írt, a főszerepet pedig Sigourney Weaver játszotta. A nagy siker hatására azóta három folytatás, két előzmény és két crossover-film látott napvilágot a Predator-filmekkel, valamint számos képregény, regény és videojáték született a történetet alapul véve.

Az új Alien 2024. augusztus 16-án érkezik a mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét