Daniel Radcliffe-et egy interjú alkalmával arról kérdezték, lát-e esélyt arra, hogy felbukkanjon a készülő Harry Potter sorozatban, ha más nem, egy cameo szerep erejéig. 

Alig 15 évvel az utolsó Harry Potter-film, a Halál ereklyéi II. része után tévésorozat készül J. K. Rowling Harry Potter-regényeiből, ami a Max streamingszolgáltatóra fog érkezni (ez lesz a neve az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásából létrejövő oldalnak). A reboot híre a rajongókat is megosztotta: egyesek szerint ilyen rövid idő távlatából nincs értelme újra ugyanazt a történetet előadni (miközben még számtalan érdekes vonalat lehetne elővenni ebből a világból), mások viszont kitörő örömmel fogadták a készülő széria hírét.

Annyit biztosan tudunk, hogy a jól ismert szereplőket új színészek fogják alakítani, ugyanakkor adja magát a kérdés, hogy lesz-e majd olyan az eredeti színészek közül, aki visszatér az új szériában.

A címszereplőt megformáló Daniel Radcliffe pedig nemrégiben interjút adott a Deadline-nak, ahol természetesen ez a kérdés is szóba került.

„Nem hiszem [hogy benne leszek], nem. Az alapján, amit a sorozatról olvastam, újrakezdik a történetet, szóval kicsit fura lenne, ha felbukkannék benne…. Azt hiszem, Harry Potternek mindig is az volt a sorsa, hogy olyan legyen, mint Sherlock Holmes… Valószínűleg van egy nyolcéves gyerek odakint a nagyvilágban, akinek pár éven belül gyökeresen megváltozik az élete, gondolatban pedig vele leszek” – mondta a színész a lapnak.

Habár egyelőre nem sok mindent tudni a Harry Potter-szériáról, annyi bizonyos, hogy a könyveket veszi majd alapul, és új mélységében, részletességében szeretné bemutatni a sokak által imádott varázsvilágot. J. K. Rowling producereként vesz részt a széria munkálataiban és a kreatív döntések meghozatalában, ami természetesen sokaknál kivágta a biztosítékot, a szerző azonban a tőle megszokott iróniával rendezte le a dolgot: elővigyázatosságból megmártózott egy nagy adag pezsgőben. A készülő tévésorozatról egyébként ITT írtunk bővebben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét