Maga a Netflix sem gondolta volna, hogy a koreai túlélő dráma ekkora siker lesz, most pedig érkezik a folytatás – Squid Game második évad trailer. 

A 2021 szeptemberben bemutatott dél-koreai széria rekordgyorsasággal lett a Netflix történetének legnézettebb sorozata, állítólag akkora terhelést rótt a hálózatokra, hogy az internetszolgáltatók indokoltnak tartották, hogy némi pénz nekik is csurranjon a hálózati infrastruktúra biztosításáért. Az már egy ideje tudható, hogy Hvang Donghjok nagysikerű szériája folytatódik, most viszont végre megjelent az első előzetes is, amelyből kiderült, hogy a már megismert véres kaland több új karakterrel is gazdagodik.

Az első évad egy csapat eladósodott emberről szól, akik a nagy pénznyeremény reményében egy bugyuta, ám rendkívül véres gyerekjátékokra épülő versenyen vesznek részt. De mit lehet tudni a második évadról? Nos, egyelőre nem sok mindent; visszatér a főszereplő Gi-hun és Lee Byung-hun karaktere, a „rejtélyes” Frontember, valamint az öltönyös férfi is, illetve Junghee barátja, Cseolszu is bemutatkozik.

Premierdátum egyelőre nincs, viszont a Netflix által belengetett Squid Game: A kihívás című valóságshow idén novemberben kerül műsorra. És itt még nincs vége a sornak: az általában jól értesült Jeff Sneider filmkritikus szerint a streamingszogáltató amerikai köntösben is el tudná képzelni a sztorit, olyannyira, hogy állítólag már dolgozik is egy jenki Squid Game-sorozaton.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét