A Wednesday második évadában újabb ismert szereplő bukkan fel a galád családból

Már készül a második évad a Tim Burton-fémjelezte Wednesnay-sorozatból, a folytatáshoz pedig újabb ikonikus Addams-családtag csatlakozik. 

Talán a Netflix sem gondolta, hogy ekkora siker lesz a galád család morcos kislányát középpontba állító széria, amely valóságos kulturális jelenség lett, gondoljunk csak a Wednesday–táncra, amely rekordgyorsasággal söpört végig a TikTikon, Lady Gaga 2011-es Bloody Mary című száma pedig a második virágkorát élte a sorozatot követő időszakban. Azon lepődtünk volna meg, ha nem készül második évad, de természetesen fog, és a Netflix szombati Tudum eseményén arra is fény derült, hogy egy újabb ismert Addams-családtaggal bővül majd a sztori.

Mindez egészen pontosan egy videóból derült ki, amelyben Jenna Ortega, Emma Myers, Hunter Doohan és Joy Sunday a népszerű rajongói elméletekre reagál. Azt azonban még a színészek sem tudják (legalábbis ezt állítják), hogy ki lesz a régi-új karakter. Hogyishívják kuzin? Esetleg Nagyi? Bármi megtörténhet.

A folytatásról egyébként nem sok minden derült ki eddig, a pletykák szerint állítólag nagyobb szerepet kap majd benne a teljes család, a címszereplőt alakító Jenna Ortega (aki a második évadban már producerként is tevékenykedik) korábban azt nyilatkozta, hogy a romantikus szál háttérbe fog kerülni, ellenben szeretnék előtérbe hozni a sorozat horrorfaktorát. A színésznő azt is elmondta, hogy mindig is ellenezte a szerelmi szál ötletét.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét