Befutott az első előzetes a Sony első R-kategóriás Marvel-filmjéhez, a Kraven, a vadászhoz, amelyben a James Bond szerepére is esélyes Aaron Taylor-Johnson alakítja a címszereplőt. 

Azt már jó ideje tudni, hogy a Venom 2 és a Morbius után újabb „Pókember-mentes filmmel” próbálkozik a Sony a Kraven, a vadásszal. Az ikonikus gonosztevő 1964-ben A csodálatos Pókember 15. számában debütált Peter Parker ellenfeleként, azóta a szuperhős egyik legádázabb ellensége. Ezzel a névvel, hogy Kraven, a vadász, nem túl nehéz kitalálni, hogy mi is az antagonista szuperképessége: Szergej Kravinoff a világ legjobb vadászának tartja magát, és célul tűzi ki maga elé, hogy levadássza a Pókembert.

A protagonista bőrébe Aaron Taylor-Johnson bújik, aki játszott többek között a HA/VERben, a Godzillában, a Tenetben és a Brad Pitt-féle A gyilkos járatban is. Arról nem is beszélve, hogy a 33 éves brit színészt tartják az egyik legesélyesebbnek James Bond szerepére. A filmben Taylor-Johnson mellett feltűnik az Oscar-díjas Russell Crowe, Christopher Abbott, Ariana DeBose és Alessandro Nivola is.

Az előzetessel együtt a premierdátumot is megkaptuk: ezek szerint a Kraven, a vadász október 5-én érkezik majd magyar mozikba. Ti kíváncsiak vagytok rá?

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét