Hamarosan újrázhatjuk Sam Raimi Gonosz halott-sorozatának legújabb részét, az Evil Dead Rise (A gonosz halottak felkelése) ugyanis néhány napon belül bekerül az HBO Max műsortárába. 

Az új Evil Dead-film eredetileg streamingre érkezett volna, ám a tesztvetítéseken annyi pozitív visszajelzés érkezett, hogy a stúdió végül a mozis forgalmazásba is belevágott. Magyarországot sajnos elkerülte a sokak által várt horrorfilm, azonban öröm az ürömben, hogy június 23-án az HBO Max kínálatába is bekerül, így hamarosan bárki megnézheti, akinek van hozzá bátorsága.

Az Evil Dead Rise nem remake és nem is folytatás, tiszta lappal indítja újra a horrorfranchise-t, noha a széria húzónevei, mint a trilógiát rendező Sam Raimi és a színész Bruce Campbell azért producerként még kivették a részüket. Az eredeti Evil Dead-film több mint 40 éve jelent meg, és hamar kultstátuszba emelkedett, az évek alatt pedig trilógiává is bővült. 2013-ban még egy kevésbé jól sikerült reboot is készült belőle Fede Álvarez rendezésben.

Az új filmet egyébként a 2019-es A gyermeket is jegyző Lee Cronin írta és rendezte, aki a kritikusok egyöntetű véleménye alapján több mint tisztességes munkát végzett.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét