A jövő hónapban érkező Horse Ranch-ben már lovakat is nevelhetnek a simseink. 

Kevés játék állta ki olyan jól az idők próbáját, mint a The Sims 4 című közkedvelt életszimulátor. A 2014-ben megjelent játékhoz folyamatosan érkeznek a kiegészítők, az EA eddig mintegy 13 DLC-t adott ki hozzá, melyek között akad középsulis, esküvős és vérfarkasos történet is. A július 20-án érkező Horse Ranch nevezetű kiegészítő például a lótartásra és a vidéki életre fog fókuszálni, amivel egészen új élményt tartogat a játékosok számára.

Az új kiegészítő a Steamen szivárgott ki nemrégiben, ahol kiderült, hogy a lovakat hamarosan családtagként kezelhetjük, akárcsak a macskákat és a kutyákat a korábbi bővítéseknek köszönhetően, valamint akár versenyezhetünk is velük, ha szeretnénk. A vidéki hangulatról pedig a lovak mellett a kecskék és a birkák gondoskodnak, emellett lesz lehetőség növénytermesztésre, sőt méhészkedésre is. Az új DLC-ért ezúttal is a szokásos árat, 39,99 eurót kérnek el.

Az EA tavaly október 18-án teljesen ingyenessé tette a Sims 4 életszimulátort, amiért korábban a legtöbb boltban 7-10 ezer forintot kértek el. Habár ez elsőre jól hangzik, érdemes megjegyezni, hogy az alapjátékkal nem sok mindenre megy az ember, többek között cicát és kutyát sem tarthat, ahhoz ugyanis a Cats & Dogs elnevezésű kiegészítőre van szükség.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét