Tyler Rake: A kimenekítés 2. június 16-án érkezett a Netflix műsortárába, és nem akármilyen nézettséget produkált. 

Tyler Rake: A kimenekítés még 2020-ban jelent meg a Netflixen, és a vegyes kritikák ellenére a nézőszámot tekintve jól teljesített, így senkit sem ért különösebb meglepetésként, mikor kiderült, hogy a streamingszolgáltató zöld utat adott a folytatásnak. Amire a jelek szerint nagyon sokan voltak kíváncsiak, ugyanis a Tyler Rake: A kimenekítés 2. 88,4 millió órányi nézettséget produkált a nyitóhétvégén, letaszítva ezzel a trónról a Jennifer Lopez főszereplésével készült Anyát, amely a Netflix idei legnézettebb filmpremierjével büszkélkedhetett.

Habár az első rész végén minden józan gondolkodású néző azt gondolhatta, hogy Tyler Rake meghalt, már az első trailerből elég egyértelműen kiderült, hogy a mindenre kapható zsoldosnak sikerült élve megúsznia az első kalandot, ráadásul keményebben tért vissza, mint valaha. A korábbi fülledt, bangladesi környezet helyett ezúttal a fagyos Grúziában kell acélos tekintetű főhősünknek helyt állnia, aki most az a feladatot kapja, hogy kiszabadítsa egy kegyetlen grúz maffiózó családját a börtönből.

A Netflix szombati Tudum eseményen egyébként maga a címszereplőt alakító Chris Hemsworth jelentette be, hogy lesz harmadik rész, amiről egyelőre nem sok mindent tudni, annyi bizonyos, hogy ezt is Sam Hargrave dirigálja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét