Az Agave Könyvek rááll a Neil Gaiman könyvek újranyomásaira, nyáron érkezik a nagysikerű Csillagpor, az Elveszett próféciák, a Sosehol és az Anansi fiúk is. 

Több régi-új kötettel is készül a nyárra az Agave, amelyről egy Facebook-posztban számolt be a minap a kiadó. Ahogy már említettük, Neil Gaiman-regények újradizájnolt újranyomásaival jelentkeznek, jön a Csillagpor (július 20.), az Elveszett próféciák (július 20.), valamint a közeljövőben várható a Sosehol és az Anansi fiúk is hasonlóan módon.

Sokak örömére érkezik az Anita Blake-regénysorozat első kötete, a Bűnös vágyak is (augusztus 29.), amit évek óta sehol sem lehetett kapni. A kiadó ezzel kapcsolatban azt is megjegyezte, hogy kedvező fogadtatás esetén, szívesen folytatják a népszerű sorozat újranyomását.

És a sornak itt még messze nincs vége! Júliusban érkeznek a Vörös lázadás, A sötétség kora, A negyedik majom, Az ember a fellegvárban, A sötétség szavai utánnyomások is a könyvesboltokba.

Bőben lesz tehát miből szemezgetni a nyáron, három kötetnek pedig már a borítójáról is lerántotta a leplet a kiadó – ezeket fentebb, a borítóképünkön láthatjátok.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét