Szegény Scooter nevű eb lett a világ legrondább kutyája! Miért kell ezt erőltetni?

Aki imádja az állatokat, az biztos nem érti meg, hogy miért kell belőlük bohócot csinálni. Felfoghatatlan, hogy mi szükség volt megrendezni a világ legrondább kutyája versenyt, de erre is sor került tegnap.

világ legrondább kutyája
Szegény Scooter

Egy szegény, Scooter névre hallgató blöki lett a győztes (vagy inkább vesztes??), és szegény tényleg borzalmasan néz ki. Mint egy alacsony költségvetésű kelet-európai horrorfilm sztárja. Egymillió százalék, hogy az ostoba gazdája is rátett egy lapáttal, és direkt elcsúfította szerencsétlent. Ráadásul a képeket elnézve az élete sem lehet túl könnyű, hiszen a nyelve egyszerűen nem fér el a szájában, a gülüszemei kidüllednek. Scooter egyébként elméletileg kínai meztelen tarajoskutya, de olyan, mintha lenne egy kis patkányvér is benne.

Nyilván valamilyen szerencsétlen túltenyésztési kísérlet végtermékeként jött világra, és a csúfságától függetlenül még persze biztos szuperaranyos, meg csodakedves. De ennek itt és most megálljt kellene parancsolni. Biztos, hogy rengeteg olyan agyatlan tulok van, amelyik két percnyi figyelemért cserébe direkt ronda-torz kutyát akarna, amivel végső soron csak az állatoknak ártanak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét