Kicsit hasonlít az igazira, sok hölgy pedig bedől neki. A kamu Messi egy szexgépet csinált magából.

Él Iránban egy Reza Parastesh nevű arc, akinek akkora szerencséje van, hogy picit hasonlít Messire. Ezt ki is használja, hiszen a hírek szerint azzal jár csajozni, hogy ő Messi, ettől pedig sokan beindulnak.

Állítólag egymás után fekteti le a nőket, akik szerint teljesen normális, hogy a világ egyik legjobb focistája iráni kis- és nagyvárosokban mászkál. Hát mi más csinálna, nem? Reza pedig köszöni szépen, és nyulakat megszégyenítő tempóban teker, szórja a magvát, kinek hogy tetszik.kamu messi

Az Instán az úrnak 700 000 követője van, és gyakran posztolgat magáról hölgyek társaságában is. Iránban egyébként az ilyesmivel nem viccelnek, a férfiakat nagy veszély nem fenyegeti az ilyen típusú unga-bungáért, de a nőket keményen büntetik a szigorú iszlám törvények. Azért meg halni, hogy az ember egy ál-Messivel keféljen, igazán nagy marhaságnak tűnik….

A legviccesebb mondjuk, hogy a kamu Messi konkrétan nem is hasonlít az igazi Messikére, csak a szakállát meg a haját próbálja ugyanúgy vágatni. Ez a világ megérett a pusztulásra!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét