Twerkelő Barbi, rózsaszín jetski és természetesen az elmaradhatatlan Barbie autó: Nicki Minaj és Ice Spice rap zenét csinált az Aqua ikonikus slágeréből, a Barbie Girlből.

Rózsaszín-lázban ég Hollywood, hála a júliusban érkező Barbie-filmnek, amelyben Margot Robbie alakítja a címszereplő szőke játékbabát, párja, Ken pedig Ryan Gosling lesz. Persze ez nem egy szokványos Barbie-film lesz, erre a színészek mellett a rendező, Greta Gerwig személye a biztosíték, aki olyan alkotásokkal tette le a védjegyét az asztalra, mint a Lady Bird és a Kisasszonyok.

Mikor kiderült, hogy készül egy film Barbie-ról, okkal gondolhatták a nézők, hogy az Aqua ikonikus slágere is felcsendül majd benne. Túl nagyot nem is tévedtek, igaz nem az eredetit hallhatjuk majd, hanem egy Nicki Minaj és Ice Spice-féle rapverziót, ami Barbie World címmel érkezik a legújabb Barbie-kalandba.

Aki esetleg lemaradt volna, az Oppenheimmerrel egy napon, július 20-án érkező Barbie-film főszereplője egy Barbie-baba (mármint a Margot Robbie által játszott Barbie), aki egy napon nagyon furcsán kezdi érezni magát: a zuhanyból hideg víz jön, a háza tetejéről nem tud csak úgy lerepülni, ráadásul a sarka is leér a földre. Barbie és Ken útja végül az emberek világába vezet, ahol nem csak móka és kacagás az élet, mint Barbie országában volt. Margot Robbie korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy amikor először olvasta a forgatókönyvet, úgy hitte, soha nem fogják megengedni nekik, hogy leforgassák ezt a filmet.

Zárásként pedig ideszúrjuk az Aqua slágerét is, ha valaki esetleg nem emlékezne:

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét